Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο επεισόδιο του Inside Xbox ανοίγει το δρόμο για την E3 2019

*
Η Microsoft ανακοίνωσε οτι το επόμενο επεισόδιο του Inside Xbox, θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 00:00. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα αποκαλυφθούν οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να αναμένουμε από το Xbox στην Ε3 2019 αλλά και πληροφορίες σχετικά με το Xbox FanFest. Επιπλέον θα υπάρχουν νεόερα για παιχνίδια όπως τα Sea of Thieves, Rage 2 και Warhammer Crossbane. Ο Rod Fergusson της The Coalition αναμένεται να δώσει το "παρών", οπότε λογικά θα υπάρξουν νέα για τα Gears 5, Gears Tactics και Gears POP!. Τέλος η Microsoft υποσχέθηκε ανακοινώσεις για τους επερχόμενους backwards compatible τίτλους για το Xbox One όπως επίσης και περισσότερα για το Xbox Game Pass. Ως συνήθως, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*